Disseny de joies a Mollet del Vallès | Joies personalitzades | Joieria d'autor a Mollet del Vallès | Taller de joieria a Barcelona

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Disseny de joies personalitzades

Vols lluir una joia única, feta només per tu? En JOIERIA D'AUTOR ANNA RODRÍGUEZ és possible.

Joies amb personalitat pròpia. Descobreix-ho

Diseño de joyas en Mollet del Vallès. Joyas personalizadas

L'activitat principal d'ANNA RODRÍGUEZ és el disseny de joies personalitzades. Ens dirigim a tot tipus de persones que es vulguin sentir diferents a la resta i desitgin lluir la joia que sempre han somiat i imaginat, però que no han tingut l'oportunitat de convertir-ho en realitat. En el nostre taller donem forma a les vostres idees amb peces úniques i especials.

Podem crear a la joia amb tot tipus de materials: or, plata, coure, llautó, pedres precioses i semiprecioses, fustes, esmalts, cautxús i qualsevol altre element que sigui possible transformar i integrar en una joia. L'or i la plata es treballen en fi, és a dir, en el seu estat pur, que s'alia per què sigui de llei; a més la plata es pot fer d'una llei més alta per si sorgeixen problemes d'al·lèrgies en les zones de contacte amb la pell. Un avantatge que ofereix l'or respecte a la resta d'elements és la possibilitat de jugar amb les proporcions en l'aliatge d'un metall o un altre, la qual cosa permetrà una gamma de colors que anirà des del verd o el groc fins al rosa o inclús blanc.

Podeu portar-nos els materials o elements que vulgueu

Diseño de joyas en Mollet del Vallès. Joyas personalizadas

La principal característica de la nostra forma de treballar és el tracte directe entre l'autora i el client, la qual cosa proporciona un control de qualitat a la vista. En tractar-se en la seva immensa majoria de peces úniques, se sol fer una prova abans dels acabats finals, la qual cosa ens permet corregir qualsevol deficiència que es pugui trobar. Per una altra banda, també fem pressupostos a la carta, ajustant al màxim els preus.

Tan sols heu de venir, explicar-nos la vostra idea i nosaltres la desenvoluparem. Recopilem dades sobre les vostres preferències o característiques de la persona que va a rebre la joia, com per exemple el color dels ulls, el signe del zodíac o les necessitats que tingui. D'aquesta manera, donarem un significat únic i diferent a la peça.