Restauració de joies a Mollet del Vallès | Reciclatge de joies | Joieria d'autor a Mollet del Vallès | Taller de joieria a Barcelona

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Reciclatge i restauració de joies

Si no saps què fer amb una joia antiga i deteriorada, posa't en contacte amb nosaltres i et donarem una solució a la teva mida.

Restauración de joyas en Mollet del Vallès. Reciclaje de joyas

Tens un collaret o polsera que ja no utilitzis i està oblidada en un calaix? Vols restaurar velles joies de la teva família? Desitges reconvertir una peça de joieria en una altra completament diferent?. En la JOIERIA D'AUTOR ANNA RODRÍGUEZ estem especialitzats en la restauració i reciclatge de joies de diversa índole.

Vine a visitar-nos amb la teva vella peça i explica'ns el teu desig, et donarem un pressupost personalitzat i adaptat per complet a les teves necessitats, gustos i preferències. Podem restaurar per complet una vella joia deteriorada per l'ús o pel pas del temps o podem reciclar per complet aquesta peça, és a dir, eliminem parts que ja no facin falta i el donarem unes altres formes.

Restauración de joyas en Mollet del Vallès. Reciclaje de joyas

Es tracta d'un procés completament artesanal i manual. Primer estudiem detalladament l'estat general de la peça i després la desmuntem, separem els seus diferents elements i desenvolupem la peça nova. En un termini mínim de dues setmanes aconseguirem donar forma a una nova joia, llista per lluir com mai.

A més:

  • Oferim un tracte de proximitat única

  • Oferim la possibilitat de què sigui el mateix client qui aporti el metall i/o pedres o altres materials, procedents de peces antiquades, espatllades o que ja estan en desús.

  • Garantia de fabricació de les peces en el taller. Quan alguna peça ha d'anar irremeiablement a un altre taller (per gravar un dibuix o una signatura, clavar una pedra o fer un bany) fem un seguiment constant de la mateixa.

ANNA RODRÍGUEZ

El nostre taller de joieria està dirigit per Anna Rodríguez, dissenyadora amb cinc anys d'estudis en arts aplicades i disseny.

Aquesta professional planteja la seva professió amb molta imaginació, sent capaç de plasmar en una joia única una història d'amor, amistat o sexe. Amb més de 20 anys d'experiència en la producció d'una alta gamma de peces i objectes d'orfebreria, podent desenvolupar pràcticament qualsevol tipus d'obra.