Joieria d'autor a Mollet del Vallès | Taller de joieria a Barcelona | Joieria d'autor a Mollet del Vallès | Taller de joieria a Barcelona

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Joieria d'Autor Anna Rodríguez a Mollet del Vallès

Joies d'autor | Disseny i reciclatge de joies

Vol lluir una joia única?
Dissenys exclusius amb un significat especial
Joyería de autor en Mollet del Vallès
Joyería de autor en Mollet del Vallès

JOIERIA D'AUTOR ANNA RODRÍGUEZ és una joieria d'autor a Mollet del Vallès que des de fa diversos anys està especialitzada en el disseny, reciclatge i restauració de tot tipus de joies, plata, bijuteria i altres articles decoratius.

Tot comença l'1 de desembre de 2003 en el carrer Berenguer III de Mollet del Vallès (Barcelona), de la mà d'Anna Rodríguez, professional dedicada en cos i ànima al sector des de l'any 1993. L'objectiu de la nostra empresa és l'exigència en el procés, des del moment que el client sol·licita un treball fins als últims acabats de les peces úniques que dissenyem o els articles antics de joieria i orfebreria que transformem.

Elaboració artesanal de joies

Taller de joyería en Barcelona

Enmig de tot aquest procés està el càlcul artesà en l'elecció dels materials per fer les reparacions, la valoració prèvia de les pedres i metalls utilitzats, el dibuix que imagina noves solucions a una peça i, sobretot, la voluntat creativa d'Anna, que busca sempre l'originalitat en cada peça. Es tracta d'un procés completament flexible, ja que ajustem els preus i els dissenys al servei del client, amb qui Anna manté una comunicació directa i constant.

Porta'ns els materials i nosaltres desenvoluparem la joia

Joyería de autor en Mollet del Vallès

En el nostre taller de joieria oferim la possibilitat de triar entre dissenys originals de línies modernes que l'autora va creant o entre petites col·leccions artesanes d'altres autors del país. Una altra opció és que el client ens porti el seu metall o pedres per la realització de les joies, completament a la seva mida. En aquest procés, Anna Rodríguez participa activament en el procés de creació de la peça, aportant totes les idees professionals i artístiques (els guia sobre quins materials utilitzar, què forma escollir o quina peça triar, així com el seu color o significat).